Terug naar top

Lidmaatschap

Partner worden van FEBEV kan op verschillende manieren. Maak uw keuzen via het menu aan de rechterkant. 

  • Lid worden, indien u in de vleessector actief bent
  • Sponsor / Partner worden indien u toeleverancier of afnemer bent van de vleessector
  • Als adverteerder

 

Met een ervaren personeelsbestand en onder de bekwame leiding van voorzitter Joris Tiebout, leverde FEBEV in de vrij korte tijdspanne sinds zijn oprichting, het bewijs een dynamische beroepsvereniging te zijn die de belangen van zijn leden krachtdadig verdedigt en die garant staat voor heel wat (geldelijke) voordelen en diensten. FEBEV is springlevend en presteert op heel veel terreinen voor uw onderneming noodzakelijk werk. Sinds september 2010 heeft Joris Tiebout de voorzittersfakkel doorgegeven aan Patrick Schifflers.

Door niet aangesloten te zijn bij FEBEV mist u heel wat belangrijke informatie. Denk niet dat wat het FAVV en andere overheidsdiensten u toesturen volstaat om snel, volledig en objectief op de hoogte te zijn van zaken waar dikwijls veel geld mee gemoeid is. Dankzij FEBEV zal u tijdig weten wat allemaal op u af komt, wat uw rechten en plichten zijn en hoe u dure vergissingen én problemen kunt voorkomen!

Bovendien staan wij iedere dag voor u klaar om te antwoorden op uw persoonlijke vragen en om een oplossing te helpen zoeken voor uw problemen. In de planning van onze werkzaamheden krijgen de vragen van onze leden de allerhoogste prioriteit en we zijn pas tevreden als u dat ook bent. Leden die ons af en toe contacteren weten dat ze altijd op ons kunnen rekenen en dat wij het lidgeld meer dan waard zijn.

Sluit vandaag aan en u zult snel merken dat FEBEV niet drijft op loze beloften. U krijgt dan de kans om zelf te ervaren dat uw lidgeld geen kost, maar wel een noodzakelijke én heel renderende investering is.

 

Onze partners

© 2017 - Federatie van het Belgisch Vlees vzw  |  Disclaimer