Terug naar top
« Terug naar overzicht

Bens NV

Adres Nijverheidsstraat, 24
2260 Oevel - Westerlo
Tel 014282828
Fax +32 (0)14 282829
Email Info@bens.be
Website www.bens.be
Erkenningsnummer(s) F819 KF236

Activiteiten

  • Diepvriesstockage
  • Uitsnijderij

Commercialisatievorm

  • Diepvries
  • Slachtafvallen
  • Vacuüm verpakt vlees
  • Versnijdingen

Export

  • Export afvallen
  • Export varkensvlees

Productgroepen

  • Afvallen
  • Varkensvlees

Lastenboeken

Febev Plus Varken

Bedrijfsgegevens

Bouwjaar
2001
Totale oppervlakte
68393 m²
Oppervlakte bedrijf
11208 m²
Productsoorten
- Pork (boned meat, deboned meat)
- Edible by-products (hind feet, shanks, tails, bones, fat, rind, jowl)

Lijst van landen waarnaar geëxporteerd wordt
Australia, Canada, Chili, China, Cuba, Japan, Russia, South Africa, South Korea, Singapore, Vietnam
Beschrijving van de zone waar uw bedrijf zich bevindt
Bens is located in Westerlo (Antwerp province), on an industrial area between a canal and a major highway.
Informatie over het personeel
- CEO: Marcel Laeremans
- General manager: Maurits Vanden Avenne
- COO: Barend van Velde
- Export Sales: Ron Tiemes
- Production manager: Dave Verbist
- Quality assurance: Thomas Nuyts
- Number of general personnel: 120

Aantal shifts
1 shift/day
Slachtcapaciteit (ton) per shift
NA, only deboning and cutting activity
Aantal werkdagen per week
5 days a week
Jaarlijkse slachtcapaciteit (ton)
NA, only deboning and cutting activity
Capaciteit van de snijzaal
400 tons/shift
Verwerkingscapaciteit slachtafval (ton)
- Hind feet: 6,5 tons/day
- Shanks: 8 tons/day
- Tails: 0,5 tons/day
- Bones: 26 tons/day
- Fat: 24 tons/day
- Rind: 3 tons/day
- Jowl: 12 tons/day

Koelkasten (capaciteit, aantal, type)
F819
- 8 chillers/refrigerators, air blast, pekasol, 418 tons (total)
- 3 Shock freezers, air blast, NH3, 120 tons
KF236
- 1 storage freezer, air blast, NH3, 2000 tons

Onze partners

© 2024 - Federatie van het Belgisch Vlees vzw |  Disclaimer  |  Privacy policy  |  Cookie policy

Deze site maakt gebruik van cookies.

Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookiebeleid. We respecteren uw privacy. Lees meer over ons Privacybeleid en ons Cookiebeleid.